Troldtekt Suomessa

Troldtekt®-akustiikkalevyt

100% luonnonmateriaaleista valmistetut Troldtekt-akustiikkalevyt sopivat kattoihin ja seiniin. Kuusilastuista ja sementistä valmistetuilla akustiikkalevyillä on ainutlaatuiset äänenabsorptio-ominaisuudet ja ne soveltuvat käytettäviksi kaikissa tiloissa. Materiaali on palonkestävä ja se soveltuu käytettäväksi hyvin myös kosteissa tiloissa. Troldtekt-akustiikkalevyt ovat tutkitusti kestävä ja luonnonmukainen valinta.

Troldtekt-akustiikkalevyjä on saatavilla kolmella eri lastuleveydellä useita eri kokoja ja paksuuksia sekä värejä. Valikoimasta löytyy myös erilaisia kiinnitysjärjestelmiä. Ratkaisuun on mahdollista myös liittää mm. kaiutinjärjestelmä tai yhteensopiva valaistus. Erilaisia koriste-elementtejä ja lisätarvikkeita on myös saatavilla.  

Wood wool panels from Troldtekt offer unique sound absorbing properties, ensuring good acoustics in any room
Troldtekt sound absorbing acoustic panels are made using nature's own materials - wood (wood wool) and cement

Luonnolliset raaka-aineet

Troldtekt valmistaa akustiikkalevyt luonnon omista raaka-aineista; kuusilastuista ja sementistä. Tuotteissa puun luonnolliset hyvät ominaisuudet ja sementin kestävyys on yhdistetty turvalliseksi materiaaliksi, jolla on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Tuotteita on valmistettu samalla reseptillä vuodesta 1935 lähtien.

>> Lue lisää englanniksi

Pintoja ja värejä

Troldtekt-akustiikkalevyjen pinnan muodon määrää tuotteessa käytetty lastuleveys. Tuotteita on saatavilla eri lastuleveyksillä: ultrafine (1 mm), fine (1,5 mm) ja coarse (3 mm).

Troldtekt-akustiikkalevyjä valmistetaan luonnonvärisenä ja maalattuna. Perustuotteet ovat puunvärinen ”natural wood” ja luonnollisen harmaa ”natural grey”, jotka on valmistettu kuusilastuista ja valkoisesta tai harmaasta sementistä. Tuotteet ovat saatavilla sävytettynä vapaavalintaiseen RAL/NCS sävyyn.

>> Lue lisää englanniksi

Wood wool acoustic panels from Troldtekt are available in several standard colours and four structures from extreme fine to coarse

Esite: Troldtekt® design solutions

Inspiraatiota toimivaan akustiikkaa löydät lukuisia palkintoja voittaneista Troldtekt design -ratkaisuista.

Esitteessä pääset tutustumaan arkkitehtien luomiin erinomaisiin akustisiin design-ratkaisuihin ja tarinoihin niiden takana.  

>> Tutustu esitteeseen

Superior acoustics and distinctive design with Troldtekt design solutions

Referenssit

Galleriasta löydät kuvia useista eri kansainvälisistä projekteistamme, joissa yhdistyy upea arkkitehtuuri ja hyvin toimiva akustiikka.

Kuvien yhteydessä rakennuttajat ja arkkitehdit jakavat kokemuksiaan yhteistyöstä Troldtektin kanssa.

>> Siirry galleriaan (englanniksi)

The Troldtekt reference section contains inspiring case photos from a large variety of international building projects, combining great architecture and great acoustics