Landal Holiday Beach Resort

Since the opening of the Landal Holiday Beach Resort in Ouddorp, The Netherlands, in July 2016, the resort has invested in modernization. This resulted in a new indoor swimming pool, a beach theater and a restaurant, that had a festive opening in July 2017.

The new swimming pool building and the multifunctional beach theater are all about sustainability. One of the sustainable materials used for the swimming pool is Troldtekt wave.

The Troldtekt design solution ensures good acoustics, but also fits the atmosphere of the swimming pool perfectly with its blue painted colour and the waved surface.

Facts

Project:
Swimming pool at Landal Holiday Beach Resort in Ouddorp, The Netherlands
Architects:
StudiOzo
Client:
Landal Holiday Resort
Troldtekt Products
Wall panels:
Troldtekt wave acoustic panels
Colour:
NCS S 1550 R 80 B
Structure:
Ultrafine (1.0 mm wood wool)
Edge design:
Square edge, K0
Installation:
With Troldtekt structure screws
Photos:
Photos:
Maria Bax fotografie