McDonald’s family restaurant

From the outside, the McDonald’s in Viby J in south-west Aarhus signals a new and modern style compared to the traditional McDonald’s restaurants. The choice of materials favours natural, warm surfaces, inspired by wood and stone.

Inside, the restaurant has an inviting and contemporary look with graphic designs and bold colours. Grey Troldtekt panels ensure comfortable acoustics throughout the restaurant even though the floor is tiled.

The Troldtekt ceiling panels also have a sustainable profile and a rustic finish that makes them suitable for many different interiors.

Facts

Project:
New McDonald’s in Viby J in south-west Aarhus, Denmark
Architects:
Sahl Arkitekter
Troldtekt Products
Ceiling panels:
Troldtekt acoustic panels
Colour:
Grey, special colour
Structure:
Fine (1.5 mm wood wool)
Edge design:
K0-S, exposed T35 profile system in special colour
Text & Photos
Text:
Helene Høyer Mikkelsen, architect
Photos:
Helene Høyer Mikkelsen, architect